Понад тиждень на сайті “Сєвєродонецьк онлайн” працює нова редакція новинарів

Понад тиждень на сайті “Сєвєродонецьк онлайн” працює нова редакція новинарів

Завдяки підтримці організації Media Development Foundation наш сайт оновив редакцію новин. Зараз тут працюють адміністратор Адрій Нідченко, журналісти Яна Мостова, Євген Тетяничко та відеомейкерка Олеся Брекалова.

Яна Мостова за освітою - журналістка, вчилася в Східноукраїнському університеті ім. Володимира Даля. Працювала в газетах та інтернет-виданнях Луганська. Після окупації міста переїхала до Сєвєродонецька, де співпрацювала з різними ЗМІ.

Євген Тетяничко народився та виріс в Сєвєродонецьку. Навчався на журналіста у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, Східноукраїнському національному університеті імені В.Н. Даля. З 2012 року працював кореспондентом газети "Сєвєродонецькі вісті", телеканалах "UA: Донбас", "Донбас онлайн", на кількох інтернет-ресурсах.

Разом ми будемо публікувати для своїх читачів найсвіжіші новини, актуальні репортажі, спростовувати фейки та писати ексклюзивні матеріали про актуальні для сєвєродончан події. Ми збиратимемо історії з життя переселенців, розповідатимемо про нагальну ситуацію в Сєвєродонецьку та регіоні, надаватимемо актуальну та корисну інформацію. І, обов’язково, першими напишемо, що наше місто визволили від окупантів.

Підписуйтесь на сторінку “Сєвєродонецьк онлайн” в фейсбуці.

Разом до перемоги!