“Два населені пункти на Луганщині тримають оборону від окупантів”, - Гайдай

Мапа від DeepState на 14.07.2022

Російські війська не можуть подолати захист ЗСУ на околицях Луганської області. Під контролем України залишаються два населених пункти. Про це під час Телемарафону розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, цю територію постійно обстрілюють, але росіяни не мають тактичних успіхів. Працюють ворожі ДРГ, намагаються знайти слабкі місця в обороні ЗСУ. Але вони не мають успіху, втрачають весь, або не менше половини особового складу.

“Внаслідок 4 місячної оборони Луганської області росіяни втратили тисячі одиниць техніки та тисячі своїх бійців. Хто б вони не були - буряти, кадирівці, лднрівці, новомобілізовані, в кожному підрозділі є великі втрати”, - розповів Гайдай.

Раніше очільник Луганщини повідомляв про ворожі обстріли межі Луганської та Донецької областей. Зокрема, Верхньокам’янського та Білогорівки. Зокрема, Верхньокам’янського та Білогорівки. Загалом за добу окупанти завдали чотири ракетних та два авіаційних удари. Артилерія теж не припиняє руйнування цих та прилеглих населених пунктів.

Сергій Гайдай підтвердив знищення сьогодні вночі російських складів з боєприпасами. Відео пожежі та вибухів опублікували у соцмережах.