Артисти Луганської обласної філармонії виступили на фестивалі «Pizzicato e Cantabile»

Артисти Луганської обласної філармонії виступили на  фестивалі  «Pizzicato e Cantabile»

29 липня в рамках участі у міжнародному фестивалі літньої пори «Pizzicato e Cantabile» відбувся концерт «Тромбон і орган» у виконанні артистів Луганської обласної філармонії.

Про це повідомляє сторінка філармонії у «Фейсбуці».

За органом – Світлана Позднишева – піаністка, органістка, клавесиністка, солістка Львівського академічного будинку органної та камерної музики. А тріо тромбонів представляли артисти Луганської обласної філармонії та Львівського органного залу – Ігор Шаповалов, Олександр Хохлов та Любомир Ліщук.

артисти філармонії

Програма концерту була насичена творами епохи барокових майстрів, композиторів межі XIX-XX століть та українського композитора В’ячеслава Назарова.

Слухачам були представлені твори, де орган цікаво поєднувався з тромбоном – інструментом, який не так часто виступає як соліст.

Нагадаємо, цьогоріч вже всьоме у стінах Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика відбудеться Міжнародний фестиваль літньої пори «Pizzicato e Cantabile», який триватиме з 28 липня по 7 серпня. Вперше в ньому візьмуть участь артисти Луганської обласної філармонії.

Як повідомлялося, оркестр Луганської обласної філармонії виступив на «Pohoda Festival».

Нагадаємо, зараз оркестр перемістився до Львова. «Сєвєродонецьк.онлайн» поспілкувався з директором Луганської обласної філармонії Ігорем Шаповаловим по те, як зараз живуть музиканти, які творчі плани мають та про що мріють.

Фото зі сторінки філармонії