Поліцейські Луганщини викрили колаборантку, яка зайняла посаду директора освітнього закладу на окупованій території

Поліція Луганщини відкрила 7 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів вчинених військовослужбовцями рф на території Луганщини.

30 липня поліція Луганщини відкрила 7 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів вчинених військовослужбовцями рф на території Луганщини.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

Цілодобово до поліції надходять заяви та повідомлення про обстріли, руйнування та знищення майна громадян, незаконне заволодіння транспортними засобами та скоєння мародерств.

Протягом минулої доби, 30 липня, до поліції надійшло 31 повідомлення громадян.

Поліцейські відкрили 7 кримінальних проваджень за фактами пошкодження квартир місцевих мешканців внаслідок обстрілів окупаційними військами рф території міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне.

3 повідомлення зареєстровано щодо незаконного заволодіння 5 автомобілями, які знаходилися в гаражах у містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ.

2 повідомлення надійшло щодо фактів мародерства з 4 квартир на тимчасово окупованій території області. У громадян було вкрадене особисте майно, грошові кошти та побутову техніку.

Поліцейські викрили колаборантку - мешканку м. Сватове, яка перейшла на бік окупаційної влади та зайняла посаду директора одного з закладів освіти.

Також поліцейські вживають заходи щодо встановлення місцезнаходження двох громадян, які зникли безвісти.

Як повідомлялося, поліцейські ГУНП в Луганській області викрили 15 осіб, які займають керівні посади в органах так званої «лнр» або активно співпрацюють з окупантами.

Фото поліції