Вода в цистернах та пункти гарячого харчування: чим зараз живуть окуповані міста Луганщини

Вода в цистернах та пункти гарячого харчування: чим зараз живуть окуповані міста Луганщини

У Сєвєродонецьку підвозять питну воду та «відновили» пошту, а в Рубіжному відкрили пункт гарячого харчування.

За словами так званого «мера» Сєвєродонецька Миколи Могунова, питна вода до Сєвєродонецька надходить щодня. Встановлено стаціонарні гігієнічні центри на проспекті Хіміків, 10 та вулиці Донецька, 5А. Вони працюють щодня з 9:00 до 15:00. Також становлені цистерни з технічною водою підприємства "Луганськвода", розташовані у різних районах міста. Крім того, питна вода доставляється щодня протягом дня з 10:00.

вода

Окупанти сподіваються, що підприємство "Луганськвода" прокладе тимчасовий водовід для налагодження водопостачання Сєвєродонецька.

В той же час, російська партія "єдина росія" відкрила у Рубіжному пункт гарячого харчування. Він розташований на території міської лікарні та працюватиме на постійній основі. У планах відкрити аналогічні пункти гарячого харчування найближчими днями у містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Золотому.

До того ж, відкрилося перше відділення поштового зв'язку в окупованому Сєвєродонецьку. Його розмістили у приміщенні, де раніше працювало відділення "Укрпошти" - вул. Дружби Народів, 32.

пошта

Також окупанти звітують, що сапери розмінували понад 12 га території в районах селища міського типу Малорязанцеве та селища Лисичанський Попаснянського району.

Як повідомлялося, у Рубіжному окупанти нарешті почали ховати містян, а в Сєвєродонецьку встановлюють цистерни з технічною водою.

Нагадаємо, керівник Сєвєродонецької ВЦА Олександр Стрюк вважає заяви щодо розмінування майже 50% міста передчасними.