“Росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму”, - Гайдай

“Росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму”, - Гайдай

Росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму, який ще не відбувся, хоча все ще не можуть дотиснути Луганщину, не кажучи вже про Донеччину. Про це у соцмережах написав голова Луганької ОВА Сергій Гайдай.

“Свою турботу про населення окупанти демонструють безоплатним хлібом, гарячими обідами, які роздаватимуть сьогодні в Сєвєродонецьку, та можливістю прийняти душ раз на три місяці. Приїздять якісь високопосадовці, які колись вважали себе президентами рф, обіцяють відремонтувати школи. До речі, більшість з яких була відремонтована за останні три роки у рамках “Великого будівництва” та інших державних програм підтримки. Так хто в цих школах буде вчитися? У тому ж Сєвєродонецьку відбувся випускний – “атестати лнр” отримали п’ять осіб.

Росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму, який ще не відбувся, хоча ані слова не кажуть про зиму. А навіщо, якщо голосування вони організовують на початку осені? Потрібен результат, а не майбутнє людей. Систему опалення, котельні в окупованих містах ніхто не готує. Як у них там кажуть “Ваши ожидания – это ваши проблемы”. Саме це вони і заявлять жителям Луганщини, але пізніше, коли ті почнуть мерзнути”, – написав Сергій Гайдай.

За його словами, окупанти очікували господарювати в Україні через три дні, однак вже майже півроку застрягли на Луганщині, нескореному Донбасі. Їх запевняли, що на них тут чекають. Хто? Десятки колаборантів, які тримаються за свої посади або мріяли про підвищення? Так і вони поступово гинуть, як от у Старобільську, де підірвали авто із так званим "начальником МРЭО". 90 % населення великих міст евакуювалося з Луганщини. 90 % – це вище за показники найуспішніших референдумів.

Відносно ситуації на фронті Сергій Гайдай поінформував, що сьогодні вночі ворог здійснив ракетний удар, сім разів обстрілював зі ствольної та реактивної артилерії, двічі до штурмових дій долучав танкові підрозділи.

Протягом 11 серпня вісім разів росіяни атакували із повітря.

Із різних боків намагалися прорвати оборону ЗСУ біля 14 населених пунктів, вкотре штурмували Верхньокам’янське, але знов відійшли на попередньо зайняті позиції.

Раніше повідомлялось, що Чисте та Паркове озера у Сєвєродонецьку на межі зникнення.