У Сєвєродонецьку окупанти визначили понад сотню багатоповерхівок, які підлягають знесенню

У Сєвєродонецьку окупанти визначили понад сотню багатоповерхівок, які підлягають знесенню

У Сєвєродонецьку зносять пошкоджені будинки, щоб потім знімати картинку квітучого міста.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Як зазначив керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай, в захоплених рф містах Луганщини люди поступово зневірюються в окупаційній владі.

«Так, жителі Сєвєродонецька більше місяця тому віддали свої персональні дані в обмін на обіцянку відновити житлові приміщення. Втім, до сих пір ніхто не прийшов навіть для обстеження. В багатьох багатоповерхівках міста пробито дах, вибито вікна, не кажучи вже про відсутність деяких стін. А перші примхи погоди дають про себе знати – нетривалий літній дощ перетворив життя містян в катастрофу. Важко уявити, що буде восени, за два тижні», – акцентував Гайдай.

Він додав, що окупаційна влада Сєвєродонецька заміст того, щоб допомогти людям, виконує наказ стосовно обстеження будинків, які непридатні для проживання.

«Вже визначили понад сотню багатоповерхівок, які підлягають знесенню. І активно цим займаються, замість підготовки міста до зими. Навіщо? Щоб потім показувати політикам з рф картинку квітучого міста. Тому і відновлювати нічого не будуть, бо все пошкоджене просто знесуть», – резюмував Гайдай.

Як повідомлялося, в окупованому Сєвєродонецьку готують списки пошкоджених будинків - під знесення.