“Армія дронів” захищатиме Україну

“Армія дронів” захищатиме Україну

Понад 750 мільйонів гривень зібрали українці на платформі “UNITED24”. Про це повідомила Луганська ОВА.

UNITED24 — фандрейзингова ініціатива Президента України Володимира Зеленського. ЇЇ завдання — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за наступними напрямами:

  • допомога Збройним Силам України;
  • гуманітарна;
  • медична допомога і допомога дітям;
  • відновлення інфраструктури;
  • цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоровʼя та Міністерства інфраструктури України.

Наразі найактуальнішим збором платформи є “Армія дронів”. Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. “Армія дронів” допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту — а це близько 2 470 кілометрів та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Перекажіть кошти на рахунок Міністерства оборони через UNITED24 або задронатьте нам свій дрон.

За перший місяць через платформу United24 на "Армію дронів" перерахували більш як 750 мільйонів гривень, що становить майже половину від необхідної суми.

Раніше керівництво області розповіло про мапу гуманітарних хабів для жителів Луганщини – місто, адреса, графік роботи, контакти, заявки на допомогу.