Будинок сімейного типу з Луганщини отримав пральні машини

Будинок сімейного типу з Луганщини отримав пральні машини

Прийомна родина та дитячий будинок сімейноного типу з Луганщини отримали пральні машини. Про це повідомляє Луганська ОВА.

“Сьогодні, коли Україна живе в умовах повномасштабної війни, служба у справах дітей Луганської ОДА не зупиняється робота в напрямку залучення Благодійних фондів. Зокрема, щодо покриття нагальних основних потреб евакуйованим прийомним сім’ям, дитбудинкам сімейного типу, опікунам/піклувальникам та дітям Луганщини”, - йдеться в повідомленні. 

Луганська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, долучила до списків отримувачів гуманітарної допомоги у вигляді побутової техніки, а саме, пральні машини, холодильники, мікрохвильові печі прийомні родини, дитячі будинки сімейного типу, які евакуювалися з Луганщини.

Завдяки компанії Samsung, родина Олександра Токарева з Попасної, яка зараз перебуває на Тернопільщині, отримала пральну машину. На превеликий жаль, напередодні війни померла прийомна мати родини, залишивши батька та троє дітей.

Дитячий будинок сімейного типу сім’ї Зоз з Лисичанська, який зараз перебуває на Волині також отримав новеньку пральну машину від компанії Samsung. Це стало можливим завдяки плідній роботі регіонального ТЧХУ.

Робота Служби із залучення волонтерів та благодійних організацій триватиме і надалі, аби створити найбільш комфортні умови для найвразливіших сімей регіону.

Планується, що NRC надасть грошову допомогу 20 тисячам переселенців.