Окупанти запустили “жіночу” маршрутку з Сєвєродонецька

Зруйнований автовокзал у Сєвєродонецьку

Два місяці знадобилось окупантам з так званої “лнр”, щоб запустити перший “за довгі роки” автобусний маршрут між Сєвєродонецьком та Луганськом. Про це повідомляють окупаційні ЗМІ.

Один автобус курсує два рази на день від автовокзалу в Луганськ до Центрального ринку в Сєвєродонецьку (бо в місті автовокзал окупанти зруйнували і відновленню він не підлягає). Також обіцяють, що невдовзі кількість рейсів збільшать.

“Це перший прямий рейс за довгі роки. Вже в перші дні роботи була підтверджена його необхідність, бо кількість пасажирів невпинно зростає. Пряме сполучення зі столицею республіки - важливий крок для Сєвєродонецька”, - йдеться в повідомленні окупантів.

Натомість жителі “молодої республіки” в пабліках попереджають, що чоловікам користуватись цим автобусом небезпечно. Жителі Луганська просто бояться виходити на вулицю, щоб “не забрали воювати”. А для того, щоб виїхати з Сєвєродонецька потрібен спеціальний дозвіл від окупаційної адміністрації. Замість нього чоловікам, що звернулись за документом, зазвичай видають повістки.

Раніше повідомлялось, що за інформацію про місцеперебування чоловіків на окупованій Луганщині дають по 60 тисяч рублів.