Луганські поліцейські викрили наркоторговця та ворожого агента

Луганські поліцейські викрили наркоторговця та ворожого агента

Протягом доби поліцейські Луганської області перевірили 231 автомобіль та 439 громадян. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Зазначається, що за результатами перевірки правоохоронці встановили 38-річного чоловіка, який перебуває в розшуку за вчинення кримінального правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та 49-річного чоловіка, який може бути причетний до антиукраїнської діяльності.

Обох підозрбваних передано слідчо-оперативним групам територіальних підрозділів поліції Донеччини.

“Спецпризначенці та особовий склад Луганського гарнізону не лише боронять землю від ворогів, вони піклуються й про місцевих мешканців: часто без їх супроводу гуманітарні та евакуаційні місії неможливі. Тому правоохоронці розвозять життєво необхідні грузи у найпекельніші регіони”, - йдеться в повідомленні.

Також протягом минулої доби поліцейські зареєстрували два факти руйнування квартир внаслідок обстрілів окупаційними військами рф в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Встановлили два факти незаконного заволодіння транспортними засобами сєвєродончан. Пошук викрадених автівок розпочався, проводяться оперативно-розшукові заходи.

За оперативною інформацією, окупаційними військами рф та нзф “лнр” захоплені дві будівлі Казначейства в Сєвєродонецьку та Лисичанську.

Наразі викрито 15 осіб, які обґрунтовано підозрюються у створенні не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань чи участі в них. Наразі проводяться процесуальні дії, спрямовані на документування злочинів цих осіб та встановлення інших учасників нзф.

Раніше повідомлялось, що кулеметника окупантів, який обстрілював українські позиції, засудили до 11 років позбавлення волі.