Поліклініка "Луганської обласної клінічної лікарні" відкрилася у Дніпрі (ФОТО)

Поліклініка "Луганської обласної клінічної лікарні" відкрилася у Дінпрі

В Дніпрі відкрито Консультативну поліклініку «Луганської обласної клінічної лікарні».

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай.

«Консультативна поліклініка» Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» починає лікувати в Дніпрі за адресою: вул. Будівельників 23 в орендованому нежитловому приміщенні. Воно максимально відповідає вимогам організації роботи відділень поліклінічного рівня.

Меддопомога буде здійснюватися за 12 вузькими профілями, а саме: кардіологія, неврологія, гематологія, урологія, андрологія, хірургія, судинна хірургія, гінекологія, отоларингологія, терапія, нефрологія, пульмонологія та інші. Прийом організовано очно та дистанційно.

лікарня

Впроваджено гнучку систему як попереднього запису так і прийому по безпосередньому зверненню. Робочі місця лікарів консультативної поліклініки оснащені комп’ютерами, сучасним медичним обладнанням, частину якого вдалося евакуювати, інша частина отримана з різних джерел завдяки допомозі обласної адміністрації.

У поліклініці працює спеціалізований кабінет ультразвукових досліджень усіх органів і систем організму, в якому встановлений сучасний апарат УЗД високого класу MyLab X 5 (виробництва Італія), отриманий від Товариства Червоного хреста.

поліклініка

Також з Благодійного фонду «Help for Ukraine» передали апарат ультразвукової діагностики з датчиками та інші вироби медичного призначення.

У кабінеті функціональних досліджень пацієнти зможуть обстежити функції зовнішнього дихання, серця та судин. Наявні кардіографи, монітори пацієнта, апарат діагностики захворювань жінок, відеоларінгоскоп, апарати штучної вентиляції легенів, відеоендоскопи, коагулятор, аудіометр та інші.

Дніпро поліклінка

Працює маніпуляційний кабінет та кабінет забору аналізів. У поліклініці відновлена робота по отриманню централізованого постачання медикаментів та виробів медичного призначення для Луганської області та робота у системі МедДата.

Нагадаємо, з першого серпня у Дніпрі відновила свою роботу Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня.

Фото Сергія Гайдая