На кожного сєвєродончанина - по 1 сосисці. Як окупанти годують містян

На кожного сєвєродончанина - по 1 сосисці. Як окупанти годують містян

8 тисяч сосисок в тісті привезли з самої москви до Сєвєродонецька. Такий пропагандистський сюжет окупантів шириться мережею.

На відео керівниця “благодійного фонду” розповідає, як місцеві жителі скучили по “справжній” їжі та радіють несвіжим сосискам у зім’ятих коробках.

Інший “благодійник” так втомився, що почав стверджувати, наче за добу з Москви до Сєвєродонецька сосиски в тісті у холодильнику доїжджають ще гарячими.

Щедрість “визволителів” у своїх соцмережах прокоментував і голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Ще трохи більше півроку тому, у місцевих мешканців було різноманіття вибору – обрати продукти за постачальником, якістю, ціною. Або дозволити собі пообідати в закладі харчування. Хто як заробляв. Щоправда, був і “недолік” – продукти необхідно було купувати, як і у всьому цивілізованому світі.

Але в місто прийшов “руський мир” і ці 8 тисяч сосисок. У тісті. П’ять тисяч вже роздали, три – ще не встигли”, - написав Сергій Гайдай.

Він додав, що за наявною інформацією, в Сєвєродонецьку із понад 100 тисяч жителів залишилося в окупації 8-9 тисяч. Тобто, кожен має отримати від окупантів по одній сосисці в тісті, але поїли ще не усі. Чекають черги.

Тим часом самопроголошена окупаційна влада звітує про зведення мосту та підключення газу.