Арешт бабусь та різанина у магазинах. Черговий “ждун” розповів російським пропагандистам про “фашистів” на Луганщині

Арешт бабусь та різанина у магазинах. Черговий “ждун” розповів російським пропагандистам про “фашистів” на Луганщині

На відео, що оприлюднили російські пропагандисти студії “Малая родина” з Сєвєродонецька та Лисичанська, окрім звичайних для таких роликів дітей та бабусь, які “дочекалися”, є й цікавий персонаж, що розкриває всю суть "українського фашизму" у Сєвєродонецьку.

За його словами, проявлення фашизму - це високі ціни на комуналку та безпосередньо його маленька заробітна плата. Не згадує чоловік про те, що зараз в нього немає жодної зарплати, втім, як і комунальних платежів, і самих комунальних послуг.

Далі - вже звичні сентенції про заборону російської мови, про те, як “бендери” на Луганщині заставляли усіх носити вишиванки, як поліція “крутила” бабусь, яким це не подобалось. Ще цікава історія про “різанину” в магазинах, коли до продавця звертались російською.

Також чоловік стверджує, що в місті були заборонені будь які акції протесту, а тих, хто все ж наважувався протестувати, одразу арештовували.

Колеги з ресурсу SeverLife привели відео-докази з чисельних мирних акцій протесту під стінами Луганської ОДА та Сєвєродонецької міськради:

Резюмує свою розповідь “ждун” думкою, що усі, кому не подобається, що окупанти зараз роблять з містами на Луганщині, можуть поїхати звідти, ніхто не тримає. Та виникає питання, чому ж такі, як він, стільки років терпіли “тортури бендер” та не виїхали до росії у 2014-му році?

Нещодвано ми викрили початківця-пропагандиста, який розповідав про заборону російської у Сєвєродонецьку.