Мінус 400 окупантів. «Бавовнятко» пострибало на Луганщині

Мінус 400 окупантів. «Бавовнятко» пострибало на Луганщині

В окупантів значні втрати особового складу та техніки після роботи ЗСУ.

Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай.

«Після того, як звірушка Міністерства оборони, бавовнятко, як ми його називаємо, пострибало по Кремінній декілька днів поспіль, там чудові результати для нас. Не дуже добрі для російської армії. В них декілька будівель були зруйновані. Там десь до 400 особового складу рашистів було знищено. І біля сотні одиниць техніки. Це якщо сумувати по різним об’єктам», - каже Гайдай.

За його словами, ключовий етап деокупації Луганщини розпочнеться з Ізюмського напрямку. Вже є певні позитивні новини по ситуації на лівому березі Сіверського Донця - це Ізюмський напрямок. Для Луганщини, додає Гайдай, - це перші ластівки майбутніх добрих новин, які можуть стосуватися процесу деокупації саме Луганщини.

На тимчасово окупованих територіях Луганщини рашисти продовжують знущатися над населенням. Комунікації не відновлюють, в містах дефіцит води та їжі.

Гауляйтери останнім часом на питання мешканців про допомогу, відповідають, що «скоро прийдуть українці, вони Вам і допоможуть».

«Восени ваші нацики прийдуть, от вони вам будуть все відновлювати. Тобто це вже говорить про настрій в гауляйтерів, колаборантів, які зараз хазяйнують на окупованій території», - підкреслив він.

Як повідомлялось, російські окупанти планують мобілізувати ще 10 тисяч чоловіків з Луганської області.