В Сєвєродонецьку окупанти викрали автівки з парковки

В Сєвєродонецьку окупанти викрали автівки з парковки

Поліцейські Луганщини зафіксували два повідомлення повідомлення за фактами незаконного заволодіння 2 авто та 3 мотоциклами, які були припарковані на автостоянці та в гаражі в Сєвєродонецьку. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Луганщини.

Загалом за добу до поліції Луганської області надійшло 36 заяв та повідомлень громадян.

9 повідомлень про знищення чи пошкодження об’єктів інфраструктури, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф. У м. Сєвєродонецьк знищенно майно, зруйновано будівлю та автівки комунальної установи. Пошкоджені квартири, будинки та автомобілі громадян у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Попасна та с. Устинівка.

4 заяви про незаконне проникнення до помешкань громадян у м. Лисичанськ та м. Новодружевськ, звідки невідомі скоїли крадіжку побутової техніки, меблів та стройматеріалів. У с. Метьолкіне та м. Гірське невідомі проникли до гаражних кооперативів та угнали автомобільний причеп та вкрали електроінструмент.

3 звернення за фактами шахрайств.

До поліції надійшла інформація про те, що в смт Новоайдар представники окупаційних військ рф та нзф так званої «лнр» захопили будівлі, що перебувають у комунальній власності.

Зернення мешканки м. Новодружеськ про те, що представники окупаційних військ та нзф так званої «лнр» незаконно проникли до її домоволодіння, де провели «обшук».

Оперативники поліції Луганщини викрили 18 осіб, які підозрюються у причетності до нзф та співпрацюють з російськими окупаційними військами.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 2 громадян з якими рідни втратили зв‘язок.

Уряд так званої “лнр” планує відновити лише 800 будинків – це менше, ніж в одному Сєвєродонецьку.