Окупанти показали відео з “хорошими народними міліціонерами” в Сєвєродонецьку

Окупанти показали відео з “хорошими народними міліціонерами” в Сєвєродонецьку

Гладять котиків та збирають листячко. Окупаційна “адміністрація” Сєвєродонецька зняла пропагандистське відео до дня створення “народної міліції лнр”, яке викликало іспанський сором у сєвєродончан.

Пропагандистскую поробку виклав самопроголошений “мер” Сєвєродонецька Моргунов.

“Жителі Сєвєродонецька виражають свою позицію чітко та послідовно. Нещодавно на вулицях міста. Нещодавно на вулицях міста з’явився напис, схожий на прохання про допомогу і спонукання до дії. “Будь ласка, захистіть наше місто від нацистів” пишуть сєвєродончани”, - хизується окупант кривим написом на паркані.

Не зрозуміло тільки, від яких “нацистів” у Сєвєродонецьку потрібно захищати містян, коли за заявами того ж Моргунова, “немає приводів для паніки” та “все налагоджується”. Схоже на те, що сєвєродончали під “нацистами” мали на увазі саме окупаційну “адміністрацію”.

Саме ж відео знімали на вулиці 8 березня в Сєвєродонецьку. Це було одне з улюблених місць для осінніх фотосесій у місті.

8 березня

В коментарях сєвєродончани відмітили дивну концепцію ролику, де діти обіймають одне й те саме дерево, зривають з нього листя, а потім по черзі вистрибують до кадру.

Причину, з якої всю пантоміму знімають з одного ракурсу пояснюють тим, що усі сусідні будинки зруйновані або повністю знищені російськими обстрілами.

Першотравнева

Першотравнева

Першотравнева

Соцмережі бурхливо відреагували на пропагандистську поробку.

“Бідні коти, вони ні в чому не винні”, “еволюція пішла назад”, “навіщо залучати дітей до цієї ганьби”, “який крінж, це робив не я, але від сорому згораю”, - пишуть сєвєродончани у коментарях.

Николаенко

Раніше повідомлялось, що окупанти мінують територію навколо Сєвєродонецька.