Окупанти випускають людей за перепусткою на Луганщині

Окупанти випускають людей за перепусткою на Луганщині

Зі Старобільська окупанти випускають виключно за перепусткою, на кордоні з рф митний контроль всупереч обіцянкам не відмінили.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Чим більше людей намагаються себе убезпечити або втекти від відповідальності, тим частішають випадки щодо перепон, пов’язаних із виїздом. Так, щоб покинути
Старобільськ, необхідно обов’язково оформити перепустку.

Лунали гучні заяви псевдопосадовців стосовно спростування митного контролю на кордоні з рф. Однак і в Міловому, і в Ізвариному перевірки тривають – ніхто їх навіть не послаблював.

Російська армія не припиняє обстрілювати села, з яких її нещодавно відтиснули ЗСУ.
Більш того, ворогу відомо, в яких саме районах цих населених пунктів залишилося мирне населення, тому свій тиск окупанти спрямовують саме туди.

Так, 17 жовтня на Куп’янському напрямку від вогню росіян постраждала Стельмахівка.
На Лиманському обстрілів окупанта зазнали жителі Білогорівки, Греківки, Надії, Новоєгорівки.

Всі розташовані на лінії зіткнення населені пункти зазнали пошкоджень на Бахмутському напрямку.

Учора авіація Сил оборони України завдала 22 удари.

Підтверджено ураження 18 районів зосередження озброєння та військової техніки, опорного пункту, а також 3 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Підрозділи ППО збили 3 крилаті ракети.

Ракетні війська і артилерія уразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два об’єкти ППО та артилерії, один склад боєприпасів та інші військові цілі противника.

Атаки окупантів відбиті в районах населених пунктів Берестове, Бахмутське, Іванград, Кліщіївка, Первомайське та Мар’їнка.

Раніше повідомлялось, що окупанти мобілізують комунальників на Луганщині.