Окупантам на Луганщині не виплачують гроші

Окупантам на Луганщині не виплачують гроші

Російські окупанти на Луганщині протягом декількох місяців не отримують гроші, які обіцяв злочинний режим.

Про це у соцмережах повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Вже не один місяць бойовики не можуть отримати призначені виплати. Хоча знають, що незважаючи ні на що, новенька «лада» буде. Є сенс боротися”, - написав Гайдай.

За його словами, з 11 жовтня пункти пропуску між так званою «лнр» та росією скасовані. На папері. Втім, жителі Луганщини щодня скаржаться навіть на посилення митних заходів стосовно них.

“Зокрема, на пункті пропуску «Довжанський» бажаючи виїхати на рф стоять більше двох годин – чекають, доки дозволять. Можливо, у митників також проблеми з грошима”, - додав Сергій Гайдай.

Протягом минулої доби, авіація Сил оборони України завдала по ворогу 32 удари. Із них 23 – по районах зосередження озброєння та військової техніки, 3 – по взводних опорних пунктах, а також 6 – по позиціях протиповітряної оборони противника. Воїни української протиповітряної оборони збили ракету Іскандер-К та 2 ворожі БпЛА «Орлан-10».

Підрозділи ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили 6 районів зосередження озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів, 2 засоби протиповітряної оборони та 9 інших важливих військових об’єктів противника.

Із різних видів озброєння росіяни обстріляли 29 жовтня наступні населені пункти:

- на Куп’янському та Лиманському напрямках: Кислівка, Крохмальне, Греківка, Зарічне, Новоєгорівка, Берестове, Невське, Ольгівка, Табаївка, Терни, Торське та Ямполівка;

- на Бахмутському напрямку: Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Веселе, Званівка, Сіверськ, Зеленопілля, Соледар, Одрадівка, Опитне, Нью-Йорк, Васюківка, Серебрянка та Яковлівка.

Раніше повідомлялось, що на Кремінщині ліквідували близько 20 військових ворога.