Окупанти в Сєвєродонецьку заселились до квартири та вкрали з сейфу зброю

Окупанти в Сєвєродонецьку заселились до квартири та вкрали з сейфу зброю

Мешканець м. Сєвєродонецьк звернувся з заявою про те, що, після окупації міста, до його будинку заселились військові рф та викрали з сейфу зареєстровану зброю. Інформацію внесено до ЄРДР за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Загалом, протягом минулої доби, 1 листопада, до поліції області надійшло 20 повідомлень про злочини та події. До ЄРДР внесено інформацію за 15 фактами кримінальних правопорушень, серед них 7 за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Зареєстровано повідомлення про те, що під час одного з обстрілів окупаційними військами рф м. Попасна було поранено чоловіка.

Також 5 повідомлень про пошкодження та знищення будинків, квартир та автомобілю внаслідок обстрілів окупаційними військами рф міст Рубіжне, Сєвєродонецьк та Попасна. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Зареєстровано два повідомлення за фактом незаконного заволодіння військовими рф транспортними засобами громадян у м. Кремінна та Лисичанськ За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження 3 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Раніше повідомлялось, що трьом зрадникам з Луганщини повідомили про підозру.