Сєвєродонецька дизайнерка створила фотоальбом про Рубіжне

Сєвєродонецька дизайнерка створила фотоальбом про Рубіжне

Сєвєродонецька дизайнерка Ольга Плаксіна-Оранська створила 3-й фотоальбом - про місто Рубіжне.

Про це вона розповіла «Сєвєродонецьк онлайн».

Альбом містить 84 сторінки яскравих гарних фото. На них місто виглядає таким, яким воно було до початку військових дій. Альбом починається цитатою «Бережи свої спогади, адже ти не зможеш пережити ці моменти знову», далі вірш та історія міста/

альбом

«Фото чорно-білі, старі архівні знімки та кольорові сучасні. Величезна подяка мешканцям які поділилися своїми фото, а також окрема подяка за фото матеріали Сім'яніста Юлія @_julyao_, @july_custom Влад Дубров @vladim.dubroff», - каже Ольга.

альбом фото

Також вона розповіла про мету створення альбому.

«Альбоми я створювала не з метою комерції, а для того, щоб хоч подумки опинитися вдома, побачити ті місця, де ми були щасливі. Люди, які замовляли та отримали минулі альбоми, дуже вдячні, пишуть позитивні відгуки та плачуть, дивлячись на альбом», - ділиться Ольга.

Тих, хто хотів би придбати, вона записує, збирає кількість на тираж і здає до друку, по готовності надсилає поштою. Оплата тільки за друк альбому та доставку. Можливі відправлення в різні країни, або, якщо хтось бажає, Ольга може надіслати фото міст, з якими працювала.

альбом рубіжне

З цієї осені подорожчала вартість послуг друкарень на друк.

«Але воно того варте, якість відмінна, гарний глянцевий папір, яскравий насичений друк фото. Вартість альбому про Сєвєродонецьк на 116 сторінок – 650 грн, про Лисичанськ на 65 сторінок – 500грн, про Рубіжне на 84 сторінки – 550 грн», - каже дизайнерка.

Розмір альбому 20*30.

Таким чином закінчено роботу над трилогією фотоальбомів міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне.

Ольга Плаксіна

«Нехай у нашій пам'яті вони залишаться такими ж красивими та рідними», - підсумувала дизайн.

Нагадаємо, дизайнерка з Сєвєродонецька Ольга Плаксіна, яка створила фотоальбом про рідне місто, надсилає їх по всьому світові.

Як повідомлялось, дизайнерка з Сєвєродонецька Ольга Плаксіна, яка створила фотоальбом про рідне місто, представила нову роботу - про місто-герой Лисичанськ.