Сєвєродонецька дизайнерка представила фотоальбом про Лисичанськ

Сєвєродонецька дизайнерка представила фотоальбом про місто - герой Лисичанськ.

Дизайнерка з Сєвєродонецька Ольга Плаксіна, яка створила фотоальбом про рідне місто, представила нову роботу - про місто-герой Лисичанськ.

Про це вона розповіла «Сєвєродонецьк онлайн».

Альбом налічує 65 сторінок (розмір 20*30см) яскравих фото. Представлена історія Лисичанська, старі фото та сучасні. Усі фотографії взято з відкритого доступу у мережі Інтернет.

«За вчорашній вечір записано вже 25 альбомів. Запитували багато людей, вони цікавляться ним. 68 сторінок, якісний друк, хто купляв альбом про Сєвєродонецьк, дуже задоволені якістю. Але, на жаль, з кінця літа піднялися ціни на друк, коштуватиме альбом вже 450 грн. Хто за кордоном і не може придбати його, можу надати просто посилання зі світлинами, які я використала», - каже Ольга.

Лисичанськ

Використані світлини авторів:

  • Лисичанський міський краєзнавчий музей,
  • Наталія Алексєєнко,
  • Аріф Багіров (інтерв'ю з ним читайте тут),
  • Олексій Самохін,
  • Вероніка Стрельченко (інтерв'ю з нею читайте тут),
  • Олександр Плаксін (його історію можна прочитати тут).

альбом

«Якщо ви побачили в альбомі своє фото, то величезна вам подяка за збережені пам'ятні знімки. Фотоальбом виготовлено не для продажу. Його можна замовити та сплатити тільки за друк у друкарні та пересилання», - підкреслила Ольга.

Ольга Плаксіна

Наступним дизайнерка планує зробити альбом про Рубіжне. Бо багато людей просили її про це.

фотоальбом

Як повідомлялося раніше, дизайнерка з Сєвєродонецька Ольга Плаксіна, яка створила фотоальбом про рідне місто, надсилає їх по всьому світові. Зараз вона замислилася про виготовлення такого ж про Рубіжне та Лисичанськ.

Більше читайте в її інтерв'ю «Сєвєродонецьк онлайн».