На Луганщині окупанти розікрали гімназію, в якій базувалися

На Луганщині окупанти розікрали гімназію, в якій базувалися

Протягом минулої доби, 2 листопада, поліція Луганської області зареєструвала 34 повідомлення про злочини та події.

Про це повідомляє обласна поліція.

Зареєстровано 5 повідомлень за фактами мародерства.

У Попасній та Золотому невідомі особи скоїли крадіжку майна з будинків місцевих мешканців.

Повідомлення про те, що представники окупаційних військ рф та незаконних збройних формувань так званої «лнр» незаконно проникли до житлового будинку у Сватовому, де заволоділи майном та зареєстрованою мисливською гладкоствольною зброєю та боєприпасами до неї.

У Старобільському районі представники окупаційних військ рф та незаконних збройних формувань так званої «лнр» працюють в приміщенні гімназії, звідки скоїли крадіжку майна.

Повідомлення за фактом захоплення зернових культур на тимчасово непідконтрольних територіях Луганської області, що належать одному з акціонерних товариств.

Відкриті два кримінальні провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», щодо незаконного заволодіння транспортними засобами невідомими особами у містах Первомайськ та Сєвєродонецьк.

Також зареєстровано 16 повідомлень про те, що внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, пошкоджено та знищено приватні будинки та квартири у містах Попасна та Лисичанськ.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Відкрито кримінальне провадження за ст. 341 КК України «Захоплення державних або громадських будівель чи споруд», за фактом захоплення рухомого та нерухомого майна районного відділу однієї з державних установ у Сватовому.

Нагадаємо, окупанти в Сєвєродонецьку заселились до квартири та вкрали з сейфу зброю.