Сєвєродонецьк не врахували при підготовці до опалювального сезону в “лнр”

Сєвєродонецьк не врахували при підготовці до опалювального сезону в “лнр”

Мінбуд рф повідомив, що підготовку до опалювального сезону у так званій «лнр» виконано на 99,6%. Щоправда, зазначили – ці показники не враховують Сєвєродонецьк.

Про це в соцмережах повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Відновлення системи теплопостачання міста потребує значного часу, – додали в органі. Тобто, «відремонтувати» упродовж тижня-двох десять лікарень та шкіл одночасно мінбуд в змозі, а за понад чотири місяці хоча б розпочати обстеження котелень чи теплотрас – ні. Дива якісь”, - написав він..

За його словами, колаборантів та бойовиків розселюють по пустих домівках як у селах, так і містах. Місцева окупаційна влада знає, в кого житло було краще облаштоване, та допомагає зрадникам обрати гарний варіант.

Як от у Рубіжному, де так званий мер іноді особисто привозить гостей у порожній будинок. Нещодавно літня жінка вирішила повернутися до рідного міста, але виявилося, що її житло зайняте. Виселити «званих гостей» вона не змогла.

На безлад, влаштований росіянами, вже ніхто не звертає уваги. І якщо раніше більшість випадків траплялися на новоокупованих територіях, то наразі не менше страждають і захоплені у 2014 році міста. Зокрема, почастішали випадки мародерства у Луганську.

Раніше повідомлялось, що окупанти вирішили “відновити” 4 будинки на Луганщині з понад 3 тисячі зруйнованих.