Гайдай розповів, як бореться зі стресом і який символ звільнення Луганщини бачить

Гайдай розповів, як бореться зі стресом , скільки окупантів полягло в Сєвєродонецьку і який символ звільнення Луганщини бачить

З Сєвєродонеца окупанти будуть втікати.

Таку думку каналу «Ми Україна» висловив керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай.

«Після деокупації Сватово та Кремінної, Старобільськ- це логістичний центр Луганської області. Хто контролює Старобільськ – той, по великому рахунку, може контролювати вогнем майже всі основні дороги. І з Сєвєра вони будуть втікати. Це наші захисники майже півтора м’ясця тримали Рубіжне та Сєвєродонецьк. А вони будуть втікати. До речі, там полягло, по нашим підрахункам, десь до 10 тисяч російських солдат», - повідомив Гайдай.

Дорога між Сватово та Кремінної , за словами очільник області, вогнево контролюється вже ЗСУ. Тому з постачанням боєприпасів в окупантів проблема.

Також він сказав, який символ хоче бачити, коли Луганщину деокупують.

«В нас і коні, і бабаки, чого тільки немає…Луганщина славиться цим. Нехай буде байбак», - каже Гайдай.

При цьому, за словами Гайдая, на Луганщині буде найважче просування ЗСУ.

«На Луганщині це буде, мабуть, найважче просування ЗСУ серед всіх областей, тому що по-перше, майже вся область була окупована, по-друге – не буде вже фактору несподіванки. Російські окупаційні війська підготувалися достатньо ретельно», - розповів Гайдай.

За його словами, навіть 500 метрів – це вже перемога. За день на фронті може бути до 100 спроб контрнаступу з боку окупантів.

Він додав, що невдовзі про деякі речі можна вже бути говорити. І їх буде страшно і почути, і розповісти.

На запитання, чи зловживає Гайдай наркортиками чи алкоголем, він відповів: «Щодо наркотиків, то я в житті нічого не вживав взагалі…Навіть траву…Якось мені вистачало для підняття настрою на святах і алкоголю. Але коли там знаходився, і, починаючи з 24 лютого, то алкоголю майже не було. Нещодавно було трохи, бо в мене був день народження…Тим більше,було що святкувати – звільнення деяких населених пунктів».

 

Нагадаємо, в інтерв'ю "Сєвєродонецьк онлайн" Гайдай розповів, що два місяці може вистачити, щоб звільнити Сєвєродонецьк.