У Лисичанську замість подачі газу людям привезли дрова

У Лисичанську замість подачі газу людям привезли дрова

У Лисичанську проведено акцію з підвезення дров людям, які готують їжу на багаттях.

Про це повідомляють змі окупантів.

Нагальну потребу цієї акції було продиктовано необхідністю оперативно допомогти людям, у яких у квартирах поки що не з'явився газ.

Підключення квартир до системи газопостачання триває, проте, через сильне зношування та множинні пошкодження газопроводу середнього тиску, темпи підключення знизилися.

Роботи щодо ремонту газопроводу йдуть практично цілодобово.

Доставлено 14 кубічних метрів дров.

Для людей, які не мають можливості готувати їжу, окупанти в Новодружеську організували гаряче харчування. Двічі на день вони годують місцевих жителів обідами, до яких входять перші та другі страви. Також дітям дають сік та печиво.

15 жовтня у самопроголошеній «лнр» стартував опалювальний сезон. По містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне та Кремінському району працюють окремо.

«Продовжуємо закривати тепловий контур та відновлювати будинки. Евакуюємо сім'ї та маломобільних громадян з районів, де створити необхідні умови до настання морозів неможливо», - каже в.о. голови «лнр» Леонід Пасічник.

Нагадаємо,на окупованій території доручено за два тижні забезпечити теплом всіх жителів, у Лисичанську гуманітарний шифер замість відновлення будинків спрямували на ремонт ринку.