Поліція зафіксувала звернення щодо захоплення державних будівель, мародерства, угонів на Луганщині

Поліція зафіксувала звернення щодо захоплення державних будівель, мародерства, угонів на Луганщині

Поліцейські Луганщини зафіксували випадки знищення інфраструктури, захоплення державних будівель, мародерства, угонів, що вчинили російські окупанти в Луганській області.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.  

Протягом минулої доби, 16 листопада, співробітники ГУНП в Луганській області зареєстрували 37 звернень громадян щодо правопорушень, які мали місце на території області. За кожним повідомленням проводиться перевірка з метою повного та об’єктивного документування злочинів окупантів.

Серед них 9 повідомлень за фактами знищення та пошкодження, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, квартир та приватних домоволодінь в містах Сєвєродонецьк, Попасна та смт. Комишуваха.

Зареєстровано два повідомлення про незаконне захоплення будівель та майна в яких розташовувалися органи державної влади у м. Сєвєродонецьк та Старобільському районі.

Зареєстровано повідомлення про те, що невідомі незаконно заволоділи двома легковими автомобілями, які знаходилися в гаражах у с. Метьолкіне.

Зареєстровано факт мародерства. Невідомі особи проникли до магазину в м. Сєвєродонецьк та скоїли крадіжку майна.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження 10 громадян з якими близькі втратили зв’язок.

Поліція закликає громадян, які постраждали внаслідок збройної агресії росії, повідомляти поліцію та інші правоохоронні органи про злочини окупантів. Кожен винний у таких злочинах має бути ідентифікований, знайдений і покараний згідно чинного законодавства.

Раніше повідомлялось, що окупанти вивозять шахтне обладнання з Луганщини та взялися заселяти квартири лисичан.