На Луганщині на керівні посади призначають росіян

На Луганщині на керівні посади призначають росіян

На Луганщині росіян призначають на керівні посади навіть у школах, вимагають писати заяви на відмову від українського громадянства.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

"У Біловодській громаді на посаду директора Новоолександрівської середньої школи призначено чоловіка з Новосибірська. Ближче достойних не знайшлося.

Також окупанти вимагають держслужбовців писати заяви на відмову від українського громадянства. Тобто, «загубити» паспорт вже не вийде. Тим часом продовжує дивувати окупаційна влада Лисичанська", - написав Гайдай. 

За його словами, спочатку в місті влаштували майже свято із приводу роздачі 14 кубометрів дров. А на цьому тижні там розпочалася видача вугілля соціально-незахищеним верствам населення, що має пічне опалення та потребує вугілля.

Усього в резерві є близько 70 тонн вугілля, яке доставлять адресно. Якщо розраховувати на всю зиму, вистачить цього хат на тридцять, а то й менше. 

Раніше повідомлялось, що в обмін на 10 ноутбуків окупанти у Довжанську вивозять шахтне обладнання, колаборантів розселяють в порожні квартири у Лисичанську.