Діти з Луганщини та поліцейські взяли участь в акції до Дня гідності та свободи

Діти з Луганщини та поліцейські взяли участь в акції до Дня гідності та свободи

Ювенальні поліцейські та діти Луганщини долучились до національно-патріотичної акції «Ми – Українці!»

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

“21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Гідність і свобода – це суть, кров і плоть та душа українців.

Цього дня українці вшановують всіх хто став на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. Саме Гідність та Свобода роблять нас сильними, незламними й непереможними”, - йдеться в повідомленні.

Долучились до акції і діти переселенці з Луганщини. Маленькі патріоти разом з ювенальними поліцейськими підписали прапор України, додали символічний оберіг, зроблений власноруч та заряджений позитивною енергетикою від дитячих добрих помислів та сподівань на скорішу перемогу у війні наших незламних воїнів.

Україна відстоює територіальну цілісність та незалежність нашої держави у боротьбі з російською навалою, тому що незалежність є ключовим прагненням українського народу, а свобода - незмінною цінністю для всіх українців!