Нові авто — лізинг VS кредит VS розстрочка

Одномоментна плата за придбання сучасного статусного автомобіля бізнес-класу — розкіш, яка доступна не кожному заможному українцю. Особливо якщо йдеться про людей, які люблять користуватися новими люксовими речами, змінюючи їх раз в декілька років. З гаджетами тут проблем немає, але часто міняти авто, щоб завжди бути на трендовому «коні», то не те заняття, яке приносить задоволення. Проте вихід є, і це зовсім не авто в кредит, це — лізинг нової статусної машини!

Сучасні авто: лізинг VS кредит

Купівля нової машини в кредит буде серйозною перешкодою для швидкої або в будь-який момент за бажанням заміни «старої» марки на нову. Доки тіло та % кредиту не будуть повністю виплачені, про купівлю нового авто, тим більше на умовах «подвійного» кредитування, годі й замислюватися. Крім цього, багато фінансових компаній, що надають автокредити, захищаючи свій прибуток, вказують у договорі про неможливість дострокового погашення кредитної позики на пільгових умовах, а саме нульового погашення всіх відсотків ставок майбутніх періодів.

Нові авто: лізинг VS розстрочка

Купити сучасне авто в розстрочку, в якому немає прихованих переплат, практично неможливо. Якщо дуже постаратися та знайти таку послугу на ринку продажу автомобілів, за її допомогою вдасться придбати хіба що вживану машину. Найчастіше в ній заховані проблеми, які у будь-який момент вимагатимуть капітального ремонту або того гірше — продовжувати платити частки розстрочки за автомобіль, що не підлягає ремонту. До речі, за статистикою, взяті у розстрочку б/в-автомобілі стають учасниками ДТП у рази частіше, ніж старі машини, котрими керують їхні перші власники.

Лізинг нових автомобілів

Беручи автомобіль у лізинг, ви не стаєте його власником, а маєте право користування ним протягом певного часу та за певну плату. Тривалість, схема та величина виплат складається індивідуально. У загальну суму лізингу також входять транспортний податок, регулярне технічне обслуговування, обов'язкові види автострахування та пакет допомоги на дорогах.

Після закінчення договору лізингу можна: повернути машину лізингодавцю, залишити її собі за викупну вартість або взяти наступне авто, включивши вартість старого в рахунок лізингу нового. Замінити машину на більш сучасну можна будь-якої миті шляхом укладання лізингового договору.