Окупанти розмародерили агрофірму на Луганщині

Окупанти розмародерили агрофірму на Луганщині

Надійшло повідомлення про те, що, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, знищено сільськогосподарську техніку, яка знаходилася на території агрофірми у Сватовому.

Про це повідомляє обласна поліція.

А також військові рф незаконно заволоділи вантажним автомобілем агрофірми.

Поліцейські Луганщини протягом минулої доби опрацювали 14 повідомлень громадян

Зареєстровано 4 повідомлення про пошкодження, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, приватних домоволодінь, загальноосвітньої школи, кафе-магазину, сільради, медзакладу, господарчих споруд, дороги та іншого комунального майна в м. Попасна та с. Невське.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейські зареєстрували два повідомлення за фактом незаконного заволодіння транспортними засобами (ст. 289 КК України). Невідомі особи заволоділи легковим автомобілем жителя селища Стельмахівка, а у мешканця с. Невське автомобілем незаконно заволоділи військовослужбовці рф.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 341 КК України (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд), за фактом захоплення окупаційними військами рф приміщення та майна медзакладу у Гірському.

Як повідомлялось, в окупованому Сєвєродонецьку панують мародери, які знущаються з цивільного населення. До того ж продовжується примусова мобілізація жителів окупованої Луганщини.