Атаки росіян відбито від чотирьох сіл на Луганщин

Атаки росіян відбито від чотирьох сіл на Луганщин

Упродовж минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Новоселівського, Стельмахівки, Червонопопівки і Білогорівки.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Авіація Сил оборони завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

За минулу добу наші воїни збили 1 БпЛА типу «Орлан-10». Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління, район зосередження особового складу та ОВТ, а також 5 інших важливих об’єктів окупантів.

На Куп’янському та Лиманському напрямках росіяни ведуть оборону. З танків та різнокаліберної артилерії вони обстріляли Стельмахівку, М’ясожарівку, Макіївку і Площанку.

У Станиці Луганській формують списки чоловіків, придатних до мобілізації. Їх збирають в організаціях та на підприємствах усіх форм власності. ЗСУ вже очікують на тимчасово мобілізовану «озимину».

На тимчасово окупованій території АР Крим співробітники військових комісаріатів проводять підготовку до чергової хвилі мобілізації. За наявною інформацією, в місті Керч проводяться звірки даних військовозобов’язаних осіб на державних підприємствах.

Раніше повідомлялось, що українські військові ведуть в наступ в напрямку Кремінної, до міста залишилось декілька кілометрів.