Військові рф захопили та пограбували адмінбудівлю в Сєвєродонецьку

Військові рф захопили та пограбували адмінбудівлю в Сєвєродонецьку

Луганські поліцейські зареєстрували повідомлення про те, що військові окупаційної армії рф незаконне захопили будівлю та майно одного з органів державної влади у Сєвєродонецьку.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

Загалом, протягом минулої доби до поліції Луганської області надійшло 19 повідомлень про злочини та події

Серед них, 2 повідомлення про пошкодження квартир у м. Лисичанськ та повідомлення про руйнування магазину у м. Сєвєродонецьк, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Надійшло повідомлення про незаконне заволодіння трьома легковими автомобілями в с. Павлоград. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Поліцейські виявили інформацію відносно 19 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та співпрацюють з російськими окупаційними військами.

Також, надійшло 4 повідомлення про крадіжки, скоєні на тимчасово окупованій території Луганській області. У м. Сєвєродонецьк невідомі представники окупаційних військ рф скоїли крадіжку майна та документації з офісу однієї з компаній. У мешканця м. Попасна невідомі вкрали велику суму грошей включаючи іноземну валюту, антикваріат, дві мисливські рушниці з набоями, ювелірні вироби, ікони, колекційний мотоцикл, побутову техніку, худобу та корма. У сєвєродончанина невідомі з гаражу вкрали майно. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 КК України (Крадіжка).

До поліції надійшло повідомлення 37-річного мешканця м. Лисичанськ, який став жертвою шахраїв. З банківської картки чоловіка невідомі зняли грошові кошти у сумі 16 400 грн.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 5 громадян, з яким рідні втратили зв'язок.

Раніше повідомлялось, що росія виправдала вбивць та гвалтивників в самопроголошеній “лнр”.