До Кадіївки та Алчевська завозять правоохоронців з Краснодару

До Кадіївки та Алчевська завозять правоохоронців з Краснодару

У Кадіївці та Алчевську на Луганщині росіяни зміцнюють вертикаль влади.

Про це повідомила Луганська ОВА. 

"До місцевих ДАІ та МРЕО прийшла команда з краснодарського краю, і вказала усім колаборантам на вихід. Інші населені пункти вже на черзі.

Майже щодня найбільші втрати росіяни несуть на Лиманському та Бахмутському напрямках. Якщо непоправних – сотні, то уявіть скільки ще поранених", - йдеться у повідомленні.

Бойовику з легким ушкодженням ще якось допоможуть неподалік фронту. А більш важких госпіталізують до лікарень Луганська та міст, розташованих навколо нього.

Бо навесні і влітку росіяни не розраховували на медзаклади Сватового, Старобільська, Рубіжного, Сєвєродонецька, Лисичанська тощо, звідки вони вивезли все сучасне обладнання. Врятувати пораненого окупанта там тепер не в змозі. 

Майже всі лікарні вже зайняті. Тому в Луганську поранені представники пвк «вагнер» проходять лікування на території міського шкірно-венерологічного диспансеру. Знайшли своє місце.

Протягом 14 грудня росіяни з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії відкривали вогонь по Макіївці, Площанці, Невському, Діброві і Червонопопівці на Лиманському напрямку.

На Куп’янському напрямку від ворога постраждали Новоселівське та Стельмахівка.

Українська авіація протягом минулої доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 5 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління, 8 районів зосередження особового складу противника та склад пально-мастильних матеріалів.

Раніше повідомлялось, що неподалік від Новоайдара знищили понад 15 росіян