Вадим Водяник провів перший операційний день на базі Сєвєродонецької лікарні в Дніпрі. Як це було

Вадим Водяник провів перший операційний день на базі  Сєвєродонецької багатопрофільної лікарні в Дніпрі. Як це було

Вчора, 14 грудня, вперше після 24 лютого, головний офтальмолог Луганщини Вадим Водяник з командою провели операційний день на базі Сєвєродонецької багатопрофільної лікарні в Дніпрі.

Про те, як все пройшло, лікар розповів «Сєвєродонецьк онлайн».

14 грудня був операційний день. Лікар прооперував восьмеро людей.

«Оперували 8 пацієнтів. Все було чудово. Всі наші люди, рідний колектив. Обладнання дуже класне, нове. Я дуже задоволений. Як вдома побував», - розповів Вадим Водяник.

Основна маса людей – переселенці, але не тільки з Луганщини.

Загалом Вадим Водяник приїздив працювати до Дніпра вдруге. Цього разу він перебував у місті з 13 до 15 грудня. За два дні консультативного прийому він поспілкувався більше, ніж з 50 людьми з різних регіонів.

Наступного разу лікар приїде до Дніпра в січні.

«Я тепер кожного місяця буду приїжджати. Консультувати, оперувати. Є люди, які після цього разу хочуть наступного разу оперувати друге око. Вже записалися», - розповів Вадим Водяник.

Нагадаємо, в Івано-Франківську з серпня працює релокований з Сєвєродонецька медичний центр «Гіппократ».

Видання "Сєвєродонецьк онлайн" завітало в гості до медичного центру «Гіппократ» і розпитало колектив про нагальне. 

Як повідомлялося, з першого серпня у Дніпрі відновила свою роботу Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня. Тут переселенці та місцеві жителі можуть потрапити на прийом до кардіолога, хірурга, окуліста, травматолога, гінеколога, ендокринолога. Журналісти “Сєвєродонецьк онлайн” відвідали медзаклад та поспілкувались з лікарями і пацієнтами