Жителі окупованих територій Луганщини скаржаться на високі ціни

Жителі окупованих територій Луганщини скаржаться на високі ціни

Велика кількість скарг надходить від населення щодо високих цін в захопленому росіянами регіоні на продукти першої необхідності.

Про це повідомила Луганська ОВА. 

Втім, окупаційна влада швидко знайшла «винних» та «провела бесіди» з керівниками підприємств харчової та переробної промисловості, а також псевдоадміністрацій на Міловщині, Білокуракинщині, Новопсковщині, Біловодщині, Старобільщині, Новоайдарщині та у Станиці Луганській.

Тобто, жили люди добре вісім років, поки не захопили аграрні території. Може тоді не треба було?

Тим більше, окупаційна влада все більше схиляє людей до подумок, що ніхто їм зруйноване житло у так званій «лнр» відбудовувати не буде. Бо маневровий фонд формують вже навіть у захопленому вісім років тому Сорокиному та населених пунктах району.

Днями оприлюднено адреси квартир, які можуть увійти до складу маневреного житлового фонду. Власникам житла необхідно з'явитися протягом 10 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення для згоди або відмови на вселення до житлового приміщення сторонніх людей строком на три роки.

Раніше про формування фонду такого житла повідомили у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Хрустальному, у Станично-Луганській громаді.

Раніше повідомлялось, що в Рубіжному почалися розмови про здачу території.