ЗСУ відбили атаки від Макіївки і Білогорівки

ЗСУ відбили атаки від Макіївки і Білогорівки

Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Макіївки і Білогорівки.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

На Куп’янському напрямку росіянами обстріляні Новоселівське і Стельмахівка.

На Лиманському напрямку під вогневий вплив ворога потрапили Макіївка, Площанка, Невське, Кремінна, Діброва і Червонопопівка.

Унаслідок обстрілів Невського поранень зазнав місцевий мешканець. Його госпіталізували до міської лікарні Краматорська з осколковими пораненнями черевної порожнини та лівого передпліччя.

Наша авіація протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів.

Також збито БпЛА типу «орлан-10».

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України в той же час уразили 2 пункти управління, 9 районів зосередження живої сили та військової техніки, склад боєприпасів, а також станцію радіоелектронної боротьби ворога.

Противник продовжує щоденно зазнавати втрат у живій силі. Так, 12 січня, у напрямку Старобільська Луганської області, здійснювалась евакуація близько 50 осіб пораненого особового складу противника, які діяли неподалік Сватового.

За наявною інформацією, у одному із танкових батальйонів 26 танкового полку окупантів, що бере участь у бойових діях на Куп’янському напрямку, станом на 12 січня у справному стані залишалось 10 одиниць танків Т-80БВ. Решта або знищені, або виведені із ладу. З особового складу у батальйоні залишилось близько 30 загарбників.

Раніше повідомлялось, що військові показали бій за Новоселівське.