Відкрили прийом заявок на безкоштовні набори для сімей із новонародженими

Відкрито прийом заявок на безкоштовні набори для сімей із новонародженими

Українці, у чиїх родинах недавно відбулося поповнення, можуть отримати безкоштовний набір з усім необхідним для малюка.

Про це повідомляє Сєвєродонецька міська ВЦА.

Благодійний фонд BGV у співпраці з німецькими партнерами — dm-drogerie markt та #WeAreAllUkrainians, а також за підтримки корпорації «Біосфера» та «Нової пошти» реалізували в Україні благодійний проєкт для сімей із новонародженими.

30 січня Благодійний фонд BGV спільно партнерами оголосили про старт третьої хвилі проєкту. Відтак 10 000 додаткових наборів із допомогою на загальну суму у понад 1 млн євро надішлють сім’ям із новонародженими по всій Україні.

Що входить до набору?

Кожен набір складається зі спеціалізованих дитячих товарів, серед яких дитячий одяг (боді, чоловічки, шкарпетки), підгузки, засоби для догляду за шкірою, засоби гігієни, іграшки, побутова хімія тощо.

Хто саме може отримати допомогу?

Сім’я новонародженої дитини з будь-якого населеного пункту України, окрім тимчасово окупованих. Вік дитини на момент подачі заявки не має бути старшим двох місяців.

Як отримати набір?

Для отримання набору потрібно заповнити онлайн-заявку за посиланням.

При реєстрації потрібно вказати інформацію про дитину та одного з батьків, дані для відправки набору Новою поштою, а також додати фото чи скановані копії свідоцтва про народження дитини, паспорта чи ID-картки одного з батьків, а також ІПН (ідентифікаційного коду).

Після заповнення та надсилання заявки обов’язково потрібно її підтвердити — для цього на вказану електронну пошту надійде спеціальний лист.

Як довго чекати на посилку?

Посилки надішлють протягом кількох тижнів.

Як повідомлялось, стало відомо, де консультують щодо отримання довідки ВПО.