Росіяни незаконно позбавили волі жінку на Луганщині

Росіяни незаконно позбавили волі жінку на Луганщині

На Луганщині поліцейські зареєстрували повідомлення про те, що військовослужбовці рф незаконно позбавили волі жінку.

Про це повідомляє обласна поліція.

У подальшому так званий «суд лнр» засудив жінку до позбавлення волі. За даним фактом триває перевірка.

Під час обстрілу окупантами с. Макіївка отримала тілесні ушкодження місцева мешканка. Також пошкодили приватний будинок місцевого мешканця.

Поліцейські зведеного загону ГУНП в Луганській області прийняли заяву мешканця с. Греківка про те, що під час обстрілу селища з боку окупаційних військ пошкодили будинок, сарай, гараж, три трактори, два вантажних автомобілі та один легковий автомобіль заявника.

Також внаслідок обстрілів окупаційними військами рф пошкодили приватний будинок та зруйнували квартиру у Попасній. У Сєвєродонецьку пошкодили та зруйнували 4 квартири та гараж, а також зруйнували приміщення офісу та знищили документацію, техніку та майно підприємства. Пошкодили приватний будинок та квартиру у Лисичанську.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Зареєстрували інформацію про те, що військові рф скоїли крадіжку обладнання у Лисичанську. Також у Лисичанську невідомі з будинку місцевого мешканця скоїли крадіжку побутової техніки та речей.

Поліцейські розшукують 47 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Зареєстрували повідомлення про те, що у с. Невське невідомі особи незаконно заволоділи легковим автомобілем.

У Сєвєродонецьку представники незаконних збройних формувань так званої «народної міліції лнр» проникли до квартири, де зламали сейф та заволоділи Карабіном, 2 мисливськими рушницями та дозволами на зберігання зброї.

Нагадаємо, СБУ викрила на Луганщині двох ворожих пособників. Їхню діяльність задокументували, обидва російські поплічники отримали підозру у злочинах проти національної безпеки України.