На Луганщині окупанти виселяють людей з власного житла та відключають мобільний зв’язок

На Луганщині окупанти виселяють людей з власного житла і відключають мобільний зв’язок

Російські загарбники використовують цивільну інфраструктуру та приватну власність мешканців Луганщини у власних цілях.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

В окремих населених пунктах Щастинського району людей виселили із власних осель для розквартирування військовослужбовців російських окупаційних військ.

Протягом минулої доби, 31 березня, на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках підрозділи Сил оборони України відбили 70 атак окупантів. Найінтенсивніші бої тривають за Білогорівку, Бахмут, Авдіївку та Мар’їнку.

Окупанти обстріляли Новоселівське, Невське, Червонопопівку, Діброву та Білогорівку Луганської області.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів. Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили 9 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад пально-мастильних матеріалів, 2 зенітно-ракетних комплекси, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, а також станцію радіоелектронної боротьби.

Після ефективного вогневого ураження по районах зосередження живої сили та техніки противника у Троїцькому районі Луганської області окупанти посилили контррозвідувальний режим. Проводиться перевірка місцевих жителів, в окремих населених пунктах - відключили мобільний зв'язок.

Нагадаємо, втрати на Луганщині окупанти компенсують свіжомобілізованими.