Жінка про вулицю у Сєвєродонецьку: «Все зруйновано, немає жодної живої душі, насправді стає якось не по собі»

Жінка про вулицю у Сєвєродонецьку: «Все зруйновано, немає жодної живої душі, насправді стає якось не по собі»

На вулиці Партизанська у Сєвєродонецьку живе лише один чоловік. Навколо стоять потрощені будинки.

Про це йдеться у відео, які виклали окупанти.

Жінка на відео каже, що містяни повертаються, але місто потрощене.

«Але потрапляючи у двори, де все зруйновано, немає жодної живої душі, насправді стає якось не по собі. Тому що ти виходиш у центр міста – люди живуть своїм життям», - каже жінка.

Вона показує вулицю Партизанську. Вона вся потрощена, людей немає, окрім одного чоловіка.

«Тут немає жодного вцілілого будинку… Дуже шкода людей, які залишилися без своїх будинків, без даху над головою», - каже жінка.

Сєвєродонецьк, Партизанська

Вона додає, що це абсолютно безлюдний район.

«Зараз заходимо в один із дворів і там сидить один чоловік. Живе він тут один із 2 червня. Більше довкола ні душі», - каже вона.

Також місцеві показали, як виглядає будинок 23-б по вул. Новікова у Сєвєродонецьку. На відео видно згорілий під’їзд та купу сміття.

Нагадаємо, раніше сєвєродончанин-будівельник у ютубі влаштував прямий ефір та відповів на питання містян. Розмова відбувалася понад годину. Чоловік окреслив найболючіші моменти. «Сєвєродонецьк онлайн» зафіксував найцікавіше.

Як повідомлялось, керівник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк у телемарафоні розповів, що у Сєвєродонецьку життя виглядає як в утопії: окупанти білять бордюри подекуди, не зважаючи на зруйновані будинки й згорілі фасади.