Корейський сонцезахисний крем з spf: який найкраще обрати

Багатьом людям подобається сонце - і в цю пору року багато хто вирушає на пляж або гріється вдома, працюючи у дворі. З настанням літа сонячне світло стає інтенсивнішим, і потреба в сонцезахисному кремі зростає.

Як правильно обрати сонцезахисний крем з spf для обличчя

Сонцезахисні креми відіграють вирішальну роль у захисті шкіри, не тільки на відкритому повітрі, але й поки перебуваєте в приміщенні, що сприяє фотостарінню, яке проявляється у вигляді темних плям, зморщок і шкірястої текстури шкіри. Рекомендується вибирати сонцезахисний крем, який забезпечує:

  • Сонцезахисний фактор (SPF) не нижче 15

Оцінка SPF на сонцезахисному кремі означає, як довго він може захистити людину від сонячних опіків, перш ніж його треба буде застосувати знову. Після впливу води сонцезахисний крем слід повторно нанести протягом 2 годин. Сонцезахисний крем із SPF 50 працює краще, ніж із SPF 15.

  • Широкий спектр покриття

Коли на етикетці вказано "покриття широкого спектра", це означає, що сонцезахисний крем має щонайменше SPF 15 і захищає як від UVA, так і від UVB, двох видів ультрафіолетового випромінювання сонця, що може пошкодити шкіру та призвести до раку шкіри.

  • Водостійкий захист

Водостійкий сонцезахисний крем зберігає свій захист, навіть коли плаваєте або потієте. Є сонцезахисні креми, які мають підвищену водостійкість, тому вони служать ще довше.

Вибір правильного сонцезахисного крему для вашого типу шкіри також має першорядне значення:

  • Суха шкіра

Шукайте такі інгредієнтами, як-от кераміди, гіалуронова кислота та гліцерин.

  • Жирна шкіра/Схильна до акне

Обирайте більш легкі лосьйони і продукти, які не є комедогенними, не забивають пори. Ніацинамід допоможе знизити ризик почервоніння.

  • Чутлива/меланізована шкіра

Мінеральні сонцезахисні креми з оксидом цинку або діоксидом титану, або гіалуронова кислота, ніацинамід і вітамін C. Слід шукати сонцезахисні креми з відтінком або з невидимим втиранням.

Крем від сонця для обличчя з spf: популярні бренди з Кореї

Новітній корейський сонцезахисний крем з spf пропонує інноваційні формули і традиційні, але далекоглядні інгредієнти, досконаліші і розкішніші, ніж будь-коли. У Кореї більше досягнень та інновацій у сонцезахисних фільтрах. Тому вибір брендів дуже маштабний, але популярніші з них це:

  • Dr. Ceuracle

Володіючи більш ніж двадцятирічним досвідом, південнокорейський косметичний бренд Dr. Ceuracle став широко відомим завдяки високоефективним та інноваційним продуктам, які підходять для всіх типів шкіри і вирішують різні питання піклування про шкіру. Продукція бренду має дві категорії Natural Derma (заснована на ботаній науці) і Medical Derma (пропоновані лінії є клінічно протестованими та науково доведеними).

  • Village 11 Factory

Фокусується на постійному поліпшенні своєї продукції, а не на стремлінні до ідеалу. Бренд надає великого значення екологічності, створюючи науково обґрунтовані та веганські формули з натуральними інгредієнтами. Прихильність принципам сталого розвитку поширюється і на упаковку продуктів, виготовлену з біорозкладних ПЛР-матеріалів.

  • Benton

Прагне поліпшити шкіру, використовуючи тільки високоякісні, натуральні, безпечні для шкіри інгредієнти, які за регулярного використання допомагають відновити первісне здоров'я шкіри. Вони також не перевантажують шкіру безліччю функцій, продукти використовують одну просту формулу для живлення шкіри. Benton надає великого значення виробництву надзвичайно безпечних і дружніх до шкіри продуктів, які підходять для всіх типів шкіри, навіть найчутливішої. Не містить інгредієнтів тваринного походження або протестованих на тваринах, і на 100 % не піддається жорстокому поводженню з тваринами.