Медичний центр «Гіппократ» переїжджає до Дніпра

Медичний центр «Гіппократ» переїжджає до Дніпра

11 травня у Дніпрі відкриється медичний центр «Гіппократ».

Про це «Сєвєродонецьк онлайн» повідомив головний офтальмолог Луганської області, хірург-офтальмолог вищої категорії Вадим Водяник.

Наразі у Дніпрі відкривається поки тільки офтальмологічне відділення.

«Поки відкриваємо офтальмологію. Я буду приймати та Ірина Ігорівна Мащанська. Вона також сєвєродончанка», - повідомив Вадим Водяник.

МЦ «Гіппократ» - це релокована клініка, яка до 24 лютого 2022 року працювала у Сєвєродонецьку та надала допомогу понад 200 000 пацієнтам.

Медичний центр "Гіппократ" спеціалізується на таких напрямках:

  • Офтальмологія (в тому числі офтальмохірургія);
  • Дерматологія;
  • Косметологія.

Після повномасштабного вторгення лікарі відновили свою роботу в Івано-Франківську. Наразі вони переїхали до Дніпра.

«Клініка переїхала до Дніпра з Івано-Франківська. Перевезли обладнання, люди також поїхали за нами. Наразі живу у Дніпрі. Ближче додому. Чекаємо звільнення нашого міста, щоб почати працювати там», - каже Вадим Водяник.

За його словами, як тільки місто звільнять, планується відновлення роботи у рідному Сєвєродонецьку.

Наразі у Дніпрі працюватиме 3 людини. З червня штат збільшиться.

«Дерматологія та косметологія у нас будуть з червня. Буде приймати Віталія Водяник», - каже лікар.

Крім того, у медичному центрі працюватиме оптика з широким асортиментом окулярів.

Для запису на консультацію телефонуйте за номерами: +380 (97) 672 51 43 та +380 (66) 493 65 13.

Адреса: м. Дніпро, вул.Херсонська, 10а, Медичний центр (1-й поверх), МЦ «Гіппократ».

Раніше Вадим Водяник повідомив, що обласні офтальмологи замислилися про відновлення офтальмологічної служби на деокупованих територіях.

За словами Водяника, провели засідання обласного товариства офтальмологів Луганської області. Обміркували питання надання допомоги ВПО, а також жителям Дніпропетровщини.
Зазначено, що майже все медичне обладнання для роботи спеціалістів було знищене чи захоплене російськими окупантами. Але вже вдалося швидко знайти та закупити нове та сучасне медичне офтальмологічне обладнання для роботи.

Як повідомлялось, в Івано-Франківську відкрився релокований з Сєвєродонецька медичний центр «Гіппократ». Після 24 лютого спеціалістів «Гіппократу» залюбки приймали до себе провідні клініки, почувши на співбесідах, на якому обладнанні доводилося працювати медикам.

На жаль, увесь колектив зібрати не вдалося, але його частина наразі разом в Івано-Франківську. Вони зберегли своїх постійних клієнтів з Луганщини, які приїздять до них з різних міст України, а також завоювали довіру місцевих. До того ж, зараз у медичному центрі найновіше та найсучасніше обладнання, бо майже нічого вивезти з Сєвєродонецька не вдалося і довелося купляти нове.