Німці допоможуть Сєвєродонецькій громаді з очисними спорудами

Німці допоможуть Сєвєродонецькій громаді з очисними спорудами

Сєвєродонецька міська військова адміністрація уклала меморандум про співробітництво з німецькою компанією WTA UNISOL GmbH, що спеціалізується на очищенні питної води та стоків на основі сучасних інноваційних технологій.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Створення таких очисних споруд у громаді дозволить розв'язати проблему забезпечення життєво необхідних потреб мешканців та відновити критичну інфраструктуру міста.

“Підписання меморандуму викликано необхідністю вирішення завдань щодо відновлення критичної інфраструктури Сєвєродонецької міської територіальної громади, яка постраждала внаслідок військової агресії РФ, та має за мету налагодження результативної співпраці між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією та німецькими партнерами щодо побудови на території Сєвєродонецької міської територіальної громади очисних споруд для очищення, знешкодження й знезараження стічних вод споживачів міста Сєвєродонецька Луганської області з використанням новітніх засобів очищення стоків”, – зазначили в адміністрації.

Нагадаємо, раніше Сєвєродонецька міська військова адміністрація домовилась з італійською компанією Seingim Global Service S.r.l. про допомогу у відновленні Сєвєродонецька після деокупації.