Новости налоговой милиции

Підроблена горілка - шлях до отруєння

Слідчим відділом фінансових розслідувань ДПІ у м. Сєвєродонецьку внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, що кваліфікуються за  ч. 3 ст. 204 КК України, за фактом зберігання та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння громадянина К., який  придбав пляшку горілки в одному із торгівельних павільйонів міста Лисичанська.

Досудове розслідування по кримінальному провадженню здійснюється СВ ФР ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ Міндоходів у Луганській області.

 

 

Викрито ухилення від сплати податків

Слідчим відділом фінансових розслідувань ДПІ у м. Сєвєродонецьку внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, що кваліфікуються за ч.3 ст.212 КК України,  відносно посадових осіб одного з підприємств міста Рубіжне.

При відпрацюванні СГД- користувачів конвертаційного центру, діяльність якого припинено у жовтні поточного року, за участю співробітників УВБ ГУ Міндоходів у Луганській області встановлено, що у період 2011 - 2013 років посадові особи підприємства ухилились від сплати  податку на прибуток підприємств на загальну суму близько 3 млн. грн. Підприємство здійснювало реалізацію продукції у великих об’ємах за готівку, а списання товарно-матеріальних цінностей проводилось шляхом документального оформлення безтоварних операцій з підприємствами інших міст, які мають ознаки «фіктивності».

Досудове розслідування за кримінальним провадженням здійснюється СВ ФР ДПІ у м. Сєвєродонецьку.

Т.в.о. начальника ОВ ДПІ у м. Сєвєродонецьку В.В. Бобришев