Випускники з Луганщини склали НМТ-2023 з математики на максимальні бали

Випускники з Луганщини склали НМТ-2023 з математики на максимальні бали

Два випускники кремінських ліцеїв склали національний мультипредметний тест 2023 року з математики на максимальні 200 балів.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Золотий медаліст Кремінського ліцею № 5 Владислав Пономарьов – переможець Усеукраїнського етапу конкурсу-захисту Малої академії наук учнівської молоді України в секції «Українська література», призер обласного етапу мовного конкурсу імені Петра Яцика, переможець міського етапу олімпіад з англійської мови, географії, української мови та літератури – поповнив свою скарбничку здобутків 200 балами НМТ-2023 з математики, 195 балами з української мови та 175 балами з англійської мови.

Підготувала учня до успішного НМТ Людмила Чорнобай.

Також максимальні 200 балів з математики отримав випускник Кремінського ліцею № 2 Іван Скачков.

Іван – золотий медаліст, нагороджений похвальною грамотою за особливі досягнення у вивченні англійської мови. Неодноразовий переможець та призер ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з англійської мови, історії, географії. Має і спортивні досягнення. У складі юніорської збірної Луганської області з футболу брав участь у змаганнях різних рівнів. Учасник рою «Яструб» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Нагадаємо, семеро сєвєродончан отримали максимальні бали з НМТ-2023.