Сєвєродончани можуть допомогти ЗСУ, придбавши листівки про рідне місто

Сєвєродончани можуть допомогти ЗСУ, придбавши листівки про рідне місто

Сєвєродончанам пропонують придбати набори унікальних листівок про своє місто від Вероніки Крейди. Усі отримані з продажу кошти спрямують на допомогу українським військовим.

Про це йдеться у дописі на Facebook волонтерки Ганни Щеблєтової.

“Продаж наборів унікальних листівок про Сєвєродонецьк від Вероніки Крейди. Вартість набору: 150 грн. Від 3 на одну адресу по 100 гривень. Ви переводите кошти, надсилаєте в пп скрін та адресу. Оплата пересилки за ваш рахунок… В наявності є 70 одиниць. Більше таких листівок не буде”, – сказано у повідомленні.

Зазначено, що всі кошти йдуть на допомогу ЗСУ та придбання спанбонду для маскувальних сіток витинанок та звичайних сіток.

Зазначимо, Вероніка Крейда – засновниця Майстерні сувенірів «Це моє місто» у Сєвєродонецьку. Її роботи були майже в кожного містянина. Креативна графічна дизайнерка свої перші листівки малювала ручкою на папері, а потім розфарбувала олівцями. Її продукція роз’їхалася по всьому світу, наприклад, у США, Англію, Францію, Данію та Ізраїль. Наразі сєвєродончани в ностальгії за рідним містом, як і раніше, продовжують звертатися до Вероніки за часточкою рідного дому.

Нагадаємо, раніше ми писали про діяльність волонтерки Ганни Щеблєтової, зокрема про роботу “Сєвєродонецьких павучків” в Ужгороді.