У Чернівцях відкрили Ресурсний центр для молоді Луганщини

У Чернівцях відкрили Ресурсний центр для молоді Луганщини

У Чернівцях відкрили Ресурсний центр для молоді Луганщини, який, за задумом, стане майданчиком для комунікації та об’єднання молодих людей з Луганщини та Буковини.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

У приміщенні передбачений функціональний коворкінг, встановлене сучасне обладнання, зручні меблі, облаштовані лаунж-зони. За інформацією, там можна буде проводити соціальні та культурні заходи, різноманітні засідання та організовувати дозвілля.

“Вкрай важливо зберегти нашу активну та амбітну молодь, яка через російське вторгнення вимушена була роз’їхатися по різних куточках країни. Завдяки співпраці з приймаючими громадами та міжнародними донорами, відкриваючи такі заклади, ми створюємо юнакам та дівчатам з Луганщини гідні умови для якісного навчання та розвитку. Цей простір забезпечить комфортні умови для молоді та діяльності молодіжних рад Луганщини”, – зазначили в ЛОВА.

Чернівці – вже третє місто, яке допомагає реалізовувати молодіжну політику луганчан. Такі сучасні Ресурсні центри вже працюють у Дніпрі та Ворохті.

Реалізація цієї ініціативи стала можливою за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках підтримки переміщених молодіжних рад Луганської області, що впроваджується у співпраці із громадською організацією "Світло культури".

Центр розташований за адресою: вул. Головна, 41.

Нагадаємо, у Дніпрі формуватимуть Молодіжну раду при Лисичанській МВА, луганчан запрошують до участі.