У Сєвєродонецьку влаштували рейди серед підприємців та розпочали інвентаризацію гаражів, - ЛОВА

У Сєвєродонецьку влаштували рейди серед підприємців та розпочали інвентаризацію гаражів, - ЛОВА

У Сєвєродонецьку окупанти влаштували рейди серед підприємців на наявність реєстрації рф. Сміття не прибирають – у «лнр» 1,5 роки очікують на централізовану поставку контейнерів та сміттєвозів.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

Окупаційна адміністрація Сєвєродонецька почала рейди по виявленню громадян, що здійснюють підприємницьку діяльність без реєстрації у відповідних органах рф.

Крім того, по всьому регіону загарбники розпочали інвентаризацію гаражів. Господарям вони повідомляють, що ті мають терміново переоформити право власності, в іншому випадку ці об’єкти нерухомості будуть знесені або експропрійовані.

У захоплених минулоріч містах сміття з кварталів не вивозиться місяцями. Населені пункти перетворюються на звалища. Днями в «уряді лнр» знайшли причину цього. За їхніми словами, контейнери та сміттєвози можна отримати лише від єдиного постачальника – російського екологічного оператора.

«А поки той не може впоратися із обсягами замовлень, жителі окупованої Луганщини тонуть у смітті. Третину контейнерів та техніки обіцяють до кінця року. Все інше – «у недалекому майбутньому». Єдиний постачальник – єдине звалище», - прокоментували у ЛОВА.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку люди не отримують зарплати по декілька місяців.