Разом проти корупції

Так, за 7 місяців 2012 року співробітники ВВБ при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України викрили 125 порушень в службовій діяльності податківців області. За результатами службових перевірок та розслідувань до працівників ОДПС застосовано 176 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 5 адміністративних протоколів про порушення вимог антикорупційного законодавства, за матеріалами співробітників ВВБ викрито 11 службових злочинів.

Станом на 01.08.2012 року 5 податківців, відносно яких було складено адміністративні протоколи, судом притягнуто до адміністративної відповідальності та звільнено з ОДПС.

Також нагадуємо, що в Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0-800-501-007 по якому ви можете повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Разом ми зможемо зупинити корупцію. Телефонуйте, вас почують.

Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України. Перший заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку М.І.Багрінцева.